Jouw carière-kickstart

Onderstroom is meer dan een crowdfunding platform. We helpen niet alleen om jouw ontwerp online te verkopen maar ondersteunen ook in de productie, logistiek en marketing en werken met winkels en webshops om te zorgen dat jouw ontwerp zo goed mogelijk verkoopt.

Onderstroom geeft

Een carière-kickstart. Via Onderstroom kun je jouw ontwerp in een eerste series realiseren en verkopen. Je zult genoeg ruimte hebben om jezelf te presenteren. En, het ontwerp blijft jouw eigendom.

Begeleiding. We helpen je van ontwerp naar productie met ons uitgebreide netwerk van ervaren ontwerpers en Nederlandse producenten. We ondersteunen om jezelf en jouw ontwerp optimaal te presenteren.

Inspiratie. We organiseren regelmatig inspiratie workshops met ons netwerk van ontwerpers, de maakindustrie en andere creatieve initiatieven.

Cash. Ons verdien model is gericht op het stimuleren van jouw talent. Daarom is onze fee niet hoger dan noodzakelijk is. Dat betekent meer cash voor jou!

Meld je aan

Heb je een goed ontwerp? Download onze documentatie en het aanmeldformulier en meld je aan. We bekijken elk ontwerp en geven altijd feedback.

Om je ontwerp succesvol te kunnen produceren en verkopen moet het aan een aantal criteria voldoen:
> Functioneel: het ontwerp moet een duidelijk gebruiksfunctie hebben;
> Prikkelend: er moet een goed verhaal en een sterke filosofie achter het ontwerp zitten. Iets wat mensen laat nadenken over waarom dingen zijn zoals ze zijn;
> Uniek: het ontwerp moet vernieuwend zijn in stijl of gebruik van materiaal. Bovendien mag het product nog niet ergens anders geproduceerd zijn.

Het verhaal achter het product is erg belangrijk net zoals jouw eigen verhaal: waarom je ontwerper bent geworden en wat je drijft en motiveert als ontwerper.

Als dit allemaal goed is gaan we direct van start met het vinden van een fabrikant!

 

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.