Ons Partnerprogramma

Ons partnerprogramma biedt de mogelijkheid om ons uniek design ook aan te bieden aan jouw klanten. Wij zorgen voor de levering van de producten.

Onderstroom geeft

Nieuwe inkomstenstromen. We presenteren steeds weer unieke ontwerpen en delen in de omzet met onze partners. Ook kun je als partners met korting inkopen en ben je vrij om de winkelprijs te bepalen.

Exposure. We vermelden al onze partners op onze website en zullen bij al onze communicatie ook verwijzen naar onze partners als dat relevant is.

Inspiratie. We organiseren regelmatig inspiratie workshops met ons netwerk in de maakindustrie en andere creatieve initiatieven.

Voor winkels

Met een interactief scherm (dat niet meer dan 2 m2 nodig heeft) zorgen we ervoor dat consumenten alle producten op Onderstroom ook in jouw winkel kunnen bestellen. Voor elke product dat op deze manier besteld (en gerealiseerd wordt) delen we in de omzet met een aantrekkelijk percentage.

We bieden de mogelijkheid om een of meerdere prototypes in jouw winkel te presenteren. Dit kan samen gaan met een presentatie door de ontwerper zelf. Via onze website en media communicatie zullen we expliciet naar jouw winkel verwijzen. Zo sturen wij klanten naar jouw winkel en help jij onze ontwerpers hun design te verkopen en realiseren.

Voor webshops

Via een directe link kunnen de producten op Onderstroom ook via jouw webshop besteld worden. Voor elke product dat op deze manier besteld (en gerealiseerd wordt) delen we in de omzet met een aantrekkelijk percentage.

 

Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.