Partners

Onderstroom werkt met een aantal partners die net als wij nieuw ontwerptalent graag op weg helpen.

Usine, Eindhoven
Gelegen in hartje Eindhoven in de historische ‘Lichttoren’ vormt Usine een bijzondere cuinaire locatie. “Ons onalledaags interieur onderstreept de historie van de locatie, maar we horen tegelijkertijd thuis in het hedendaagse Eindhoven. Een stad die vooruitgang, ontwikkeling en design ademt. Daarom willen we graag een bijdrage leveren aan het op weg helpen van nieuw designtalent in Eindhoven”, aldusMathieu Faasen, mede-eigenaar van Usine.

Charlain Herenmode, Weert
“Wij hebben als missie mensen te bereiken met stijl. Mensen voor wie stijl en elegantie, luxe en kwaliteit een onderdeel van het leven zijn. Goed design past daar naadloos bij”. Daarom zijn ontwerpen van Onderstroom regelmatig te bewonderen in de winkel van Jan en Angèle.

Gemeente Eindhoven
De regio Eindhoven is een broedplaats innovatie, een plaats waar high-tech en de creatieve industrie samenkomen. Design speelt een centrale rol en het is daarom van groot belang Eindhovense designers te ondersteunen en op de kaart te zetten. Ze zijn immers ook het visitekaartje van Eindhoven. De gemeente Eindhoven juicht daarom het initiatief van Onderstroom toe.

Lay3rs
Lay3rs is een 3D print shop in Eindhoven. Zij verkopen niet alleen 3D printers en toebehoren, ze geven ook advies over het inzetten van 3D printing in het onderwijs en het bedrijfsleven. Daarnaast bieden zij ondersteuning bij het optimaliseren van 3D files. Voor Onderstroom hebben zij de ontwerpen Wicker en EoN getest op printbaarheid zodat wij details in de ontwerpen konden optimaliseren. Bovendien zijn deze twee lampen te koop in de winkel van Lay3rs.

Pay.nl
Pay.nl is de leidende payment provider van Nederland. Ze biedt altijd een betaalmethode die past en werkt met een diverse klantenkring. Pay.nl beheert de betalingen aan Onderstroom en streeft daarbij naar absolute betrouwbaarheid, wat van groot belang is bij crowdfunding.