Objet Trouvé (Tijdloos design uit hout en marmer restmateriaal)

Arjan van den Brink
Ontwerper

€950,00€495,00

Tijdloos design uit restmateriaal

“Een jaar geleden vond ik op straat een marmeren blad. Niet kapot, niet beschadigd, alleen een beetje vuil. Ik nam het mee. Materiaal is iets kostbaars en ik ga hier met respect mee om. Ik streef naar een tijdloze vormgeving, zodat mijn ontwerpen een leven lang gewaardeerd kunnen worden”.

Objet Trouvé zal worden geproduceerd met restmaterialen van houtzagerijen en steenhandelaren, om zo het karakter van een gevonden voorwerp te behouden. Ook is het mogelijk om hout of marmer van bestaande (kapotte) meubels te verwerken. Een kapot maar waardevol meubel kan zo een nieuw leven krijgen als een uniek design product.

Over Arjan van den Brink

Arjan van den Brink

Arjan van den Brink (Castricum 1989) studeerde Product Design aan
de Hogeschool van Amsterdam. In zijn afstudeerjaar (2014) is hij daarnaast gestart met de opleiding Hout en Meubel aan de Academie Beeldende
Kunsten Anderlecht (Brussel), omdat hij het ambacht meubelmaken wilde leren. Nu is hij zelfstandig ontwerper en maakt hij zelf zijn prototypes, veelal met gevonden objecten en materialen.

Extra informatie

Te Zien Bij

Pot Interieur, Axel, 7 / 29 mrt 2015 – Eurlings Interieur, Voerendaal, 7 / 10 nov 2014 – Usine Eindhoven, 19 dec 2014 / 31 jan 2015 – Dutch Design Week, YKSI Expo (StrijpS), Eindhoven, 18/26 okt 2014

Afmetingen
Toekomstige Winkelprijs

€ 950

Vragen?

Heeft u meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Andere projecten