Het team achter Onderstroom

Elmo Diederiks is de initiatiefnemer van Onderstroom. Na zijn opleiding industrieel ontwerpen aan de TUDelft is hij het pad in gegaan van product innovatie, marketing en business creation. Maar hij besloot zijn succesvolle corporate carrière in te ruilen voor ondernemerschap rondom jong talent en terug te gaan naar zijn roots in product design.

Marijn Scholtus is user experience designer, front-end developer en ondernemer. Hij richt zich op producten en diensten die samenwerking en creativiteit bevorderen. Toen hij door Elmo benaderd werd was hij dan ook direct enthousiast. Voor Onderstroom richt hij zich op ontwerp en ontwikkeling van het platform. Hij heeft zijn eigen bedrijf ThinkBright en samen met Roald maakt hij ook deel uit van de start-up Ideedropper.

Roald Dijkstra is ondernemer en interaction developer. Via zijn bedrijf Babbletics leeft hij zijn passie voor user interaction. Op basis van begrip over de gebruiker zoekt hij naar slimme oplossingen die zijn programma’s verrassend makkelijk in het gebruik maken. Samen met Marijn maakt hij ook deel uit van de start-up Ideedropper.

Sophie van der Weerd is afgestudeerd als industrieel ontwerper en daarnaast opgeleid tot cultureel analist op het gebied van ontwerp. Haar passie is het stimuleren van de ontwerpindustrie, wat goed bij Onderstroom aansluit gezien de jonge individuele ontwerpers van nu de toekomst zijn.

Bran, Maan en Conchi werken voor Onderstroom vanuit YongBloed, een kartel van jong communicatietalent studerend of net afgestudeerd. Ze ondersteunen Onderstroom in een breed scala aan communicatie activiteiten tegen een scherpe prijs en in ruil voor ervaring als kick-start voor hun carrière. Dat is helemaal in lijn met de filosofie van Onderstroom. Net zoals we ontwerptalent op weg helpen werken we ook met Yongbloed samen. (www.yongbloed.nl)